09 August 2011

Norge: On the road

După lupte seculare cu propria-mi incompetenţă la editare video, un procesor bătrâior şi o lipsă de timp generală, vă prezint o selecţie de secvenţe de pe drumurile norvegiene. Coloana sonoră e şi ea norvegiană. Cât am fost pe acolo am ascultat radioul şi în general erau un soi de balade de jale şi dor de-mi tăiau cheful de viaţă. Cu o singură excepţie, o melodie pe care am auzit-o pe lângă Alta. N-am idee ce zic copilaşii şi dacă nu exista Shazam melodia mi-ar fi rămas necunoscută. Aşadar, la drum!

7 comments:

Vlad said...

pffaiii... nu stiu cum de ai avut atata rabdare... ce trafic infernal :)) cred ca iti lua ceva timp sa tot stai dupa unul si altul.

vreau si eu asa drumuri... goaleeeee :)

Andrei C said...

Zici tu, dar cand dai de o caravana care merge cu 40 si nu ai unde sa o depasesti...sau tractor. S-a intamplat...bine, sunt cazuri izolate. In majoritatea timpului te mananca renii pe acolo.

Liliana said...

Excelent!

Alexandra said...

Bai da numa pe drumuri din astea inguste ai mers tu pe acolo? :)

si inca ceva: da bai si mie camera aia imprumut :P

a, si in ceva :P Cel mai mult mi-a placut oprirea foto :))) Click stanga, click dreapta si pe urma hmmm... rotit capul stanga dreapta, hmmm.. mda, cred ca am prins tot, nu mai e nimic, sa ma intorc la masina deci :) F eficient! :)

Si da domle, super mega tare videoclipul, senzational, mirific, m-a dat jos de pe scaun! :)

Alexandra said...

Acuma pe bune, foarte misto! Bravo! Eu n-as fi in stare sa am rabdare sa ma lupt cu propria-mi incompetenta la editare foto :)

Andrei C said...

Cu imprumutul discutam, mai ales ca acuma e la mine :) Iar oprirea foto...si eu m-am amuzat :))

Alexandra said...

:))) da, super funny!

Cu camera, stai calm, vedem. Cand oi putea si oi vrea tu :)

Related Posts with Thumbnails