About"Dream dreams and write them aye, but live them first."
Samuel Eliot Morrison 

Rosăturile de la grijă sunt o afecțiune serioasă așa că m-am gândit să vin în ajutorul celor care accesează această pagină.

Se făcea că era iunie 2011 și eram în ceea ce cred că se poate numi o aventură - o excursie scurtă dar intensă în Norvegia. Înainte să trec Cercul Polar și să mă întâlnesc cu prietenii de la micadu.ro ca să mergem la Nordkapp am făcut o excursie de o zi din Trondheim spre Trollstigen, Scara Trolilor - un loc la care am visat ceva vreme înainte. Cam mult SEO, nu? Hai că e cu scopul să vedeți cu ce mă "ocup".

În fine...stăteam eu și mă minunam de la balconul de metal de deasupra cascadei, încercând să mă obișnuiesc cu gândul că e adevărat, chiar am ajuns acolo. Și atunci am văzut un semn. No, not that kind of sign. Ok, a fost și un curcubeu neașteptat pe acolo dar eu mă refer la un semn propriu-zis. Un indicator cu un simbol curios, simplu și ușor de reținut pe un fundal de un albastru plăcut. Aveam să-l mai văd de multe ori pentru că este folosit în țările nordice pentru a indica un punct de interes (turistic). 

Cumva mi s-a părut foarte potrivit și l-am adoptat pentru blog. Simbolul e antic și de demult, e St. John's Arms - cei care îl foloseau credeau că apără de ghinion și spirite rele. I kinda like it...

That's it - ce, credeați că pun poze cu mine și îmi povestesc copilăria?
Related Posts with Thumbnails