25 June 2012

Camino de Septi

A-ţi lua lumea în cap se pare că a devenit o modă. Una deranjantă pentru mine care scriu aceste rânduri dintr-o cameră de hotel din Bratislava. Dacă în una din dăţile trecute vă povesteam despre Alex şi Andreea care vor pleacă să traverseze continentul american de la Nord la Sud de data asta...
  
Cum ar fi să te duci în Spania cu bicicleta şi să parcurgi Camino de Santiago? Ei bine, puteţi să-l urmăriţi pe Septi să vedeţi cum e. A început săptămâna trecută din Montserrat şi de atunci a parcurs ceva kilometri. De exemplu, azi e în Zaragoza.

  
Îmi place că deocamdată e parolist şi relatează destul de detaliat şi la timp toate păţaniile. Puteţi să-l urmariţi pe siteul său septi.ro - a fost un naşpet şi nu a vrut să fie corespondent Miscellanea. Acolo puteţi să vedeţi zi de zi cum se umple carnetul de ştampile (sella parcă le zice)...
  
...să vedeţi peisaje spaniole...
  
 ...sau pur şi simplu să vedeţi la ce gesturi disperate e nevoit să recurgă. 
 
Pentru noi aştia la birou săptămâna asta va trece pe nesimţite. O săptămână ca toate celelalte, pe al cărei sfârşit îl aşteptăm cu un oarecare sentiment călduţ. Însă când faci o astfel de călătorie, timpul curge altfel. Îmi amintesc cum e şi e tare fain. Cine ştie câte lucruri vei vedea şi câte persoane vei întâlni până vineri?
  
 

5 comments:

Andreea said...

Parca vezi ca ne intalnim in Argentina cu totii.

Baaaai, daca ajungeti inainte ne asteptati!

Paul said...

Pe nesimtite nu stiu daca o sa treaca saptamana la birou. In schimb pe nesimtire sigur va trece in cazul meu... De exemplu, voi citi posturile lui Septi, ca nesimtitu' la birou.

Alexandra said...

Da ma bine, sa te vad ca nu scrii si despre mine si Cristi dupa ce plecam! :))

AlexMD said...

Andrei, eu iti spun, e de la caldura. Ai grija cum rezisti acolo in Bratislava caci ACN-ul nu isi mai permite inca o pierdere anul asta :)


Ah si noi vrem sa fim corespondenti miscellanea.ro :) Ne primesti la gazeta?

Andrei C. said...

Nu la Bratislava e problema de rezistat...ah da, acum toata lumea vrea sa fie corespondent. Ntz, Ntz. Fine.

Related Posts with Thumbnails