18 February 2010

Times Square

Sâmbătă a fost ultima mea zi de New York şi de State Unite. M-am trezit la o oră decentă, m-am decazat, am lăsat bagajul la recepţie şi am ieşit la o ultima tură prin Times Square şi prin împrejurimi. Am verificat că metroul E merge (toată săptămâna nu mersese, cel puţin nu pe traseul normal), am fost la un Starbucks să mănânc o ultimă Pumpkin Cream Cheese Muffin şi am scos aparatul din tolbă. Rezultatele sunt la sfârşit.

Cu Aura rămăsese să mă întâlnesc direct la aeroport, ca deh, era nevoie de shopping. Oricum nu ştiam dacă supravieţuise întâlnirii cu arta modernă din ziua precedentă dar am zis că aflu la timpul potrivit. Apropo de timp potrivit, mi-am luat la revedere de la Times Square şi New York în general aproape de ora 3 şi am dispărut sub pământ undeva la intersecţia 8th cu 49th. Restul e o calatorie de prea multe ore din care am ieşit cam şifonat cu timpanele. Ce va mai urma, sunt concluziile, dar asta altă dată.

















4 comments:

gbrgeorge said...

Parca e un vis SUA. Totul pare perfect. Chiar sunt curios unde e pesimismul ala descris de mai multa lume ce a fost acolo...

Andrei C. said...

Vine acuma si pesimismul, in urmatorul articol.

gb said...

Pai hai, ca au trecut 3 zile deja de cand astept :P

Andrei C. said...

Nu trebuie grabit actul de creatie. Plus ca mai pleaca omul din oras...

Related Posts with Thumbnails