29 December 2011

Playful Paris

Un intermezzo parizian: Cât m-am mai plimbat prin Paris am avut ocazia să observ două apucături simpatice ale parizienilor. Prima dintre ele este un fel de vandalism jucăuş la adresa semnelor de circulaţie. Pe "Omul care cară bara de interzis" l-am văzut prima oară şi apoi am început să observ şi altele.
Turnul Eiffel îndoit.
Turnul Eiffel remorcat.
Unus pro omnibus.
Doar pe astea 4 le-am văzut, n-am idee dacă mai sunt si altele.

Al doilea obicei e mai interesant. Nu ştiu care îi e originea dar pe net e denumit Post-It Battle şi are loc pe ferestrele de sticlă ale zgârie-norilor din La Defense. În esenţă cineva creează un desen cu post-it-uri colorate pe geamul biroului său şi un altul de la un turn vecin, fără să se cunoască, face un alt desen eventual mai elaborat. În general sunt personaje de jocuri video dar pot fi si de desene animate. Astă-vară erau mult mai multe, acum în decembrie nu am mai găsit decât câteva. De asta vă puteţi uita la filmuleţul acesta unde sunt ceva mai multe.

O iau ca pe o dovadă că în clădirile alea de sticlă şi metal mai lucrează oameni. Asta sau roboţii au învăţat deja să fie creativi.

Angry Birds
Jolly Roger
Umm, cum eu nu prea am jucat jocuri înainte şi după Age of Empires identific mai greu personajele. Imi e cunoscută fantoma asta sau ce e, dar nu ştiu de unde să o iau. Tind sa zic Super Mario.
Hello Kitty
Uite-l şi pe Super Mario şi cu fantoma.
Donkey Kong
O creaţie mai oropsită, cred că vrea să fie o pisică. Dacă nu scria Felix dedesubt am îndoieli că înţelegeam că e pisică.
Atât pentru azi.

2 comments:

Anonymous said...

A happy and easy year ahead for you.


daily athens photo

Claudia Mihaila said...

Chestia asta cu desenele din post-it-uri e chiar tare draguta! :)

Related Posts with Thumbnails