04 August 2012

Thomas Antiques

În spiritul glumiţei "Everybody speaks english and if they don't, they ought to" vă zic ca toată lumea e plecata pe câte undeva şi daca nu e ar trebui să fie. Măcar în oraş. 

Un locşor liniştit pentru a bea un suculeţ e Thomas Antiques de pe Covaci. Nu că aş face reclamă sau ceva, s-a întâmplat să am aparatul la mine când am fost pe acolo. Mesele de pe balconul îngust cred că înlocuiesc cu succes o terasă la nivelul solului.
Specificul localului este că are rol dublu. Este şi magazin de antichităţi şi aproape tot este de vânzare - inclusiv scaunele pe care stai.
Acum...eu nu prea mă pricep. Momentan priorităţile mele în viaţă nu includ colecţionarea de chestii vechi. Mai ales carpete de perete sau lustre funky.
De aceea majoritatea lucrurilor de acolo mi se par de un bun gust "chestionabil". Am mai văzut eu antichităţi şi nu arătau chiar aşa. Dar, din nou, eu nu mă pricep.
În schimb personalul e amabil numai că nu face întotdeauna polling cu frecvenţa adecvată. Mă gândesc ca dacă aduci un suc la masă arunci o privire în jur să vezi dacă întâlneşti vreo altă privire care cerşeşte ceva, o apă, un suc, o bere.
Preţurile sunt de centru vechi. Nuff said.
Postul asta e aşa, light. Până termin miile de raw-uri de la air show, Nessebar etc. Promit că de săptămâna viitoare trecem la lucruri serioase.
Acestea fiind spuse...afară cu mine.

3 comments:

AlexMD said...

Intr-adecar, am fost si eu acolo si mi-a placut. Antichitati antichitati da' cam scumpe chestiile ce se pot cumpara. Pentru un ceai insa e in regula.

Liliana said...

Mie imi placeau mai mici fotografiile, dadeam un click si erau mari. Ai zis ca nu tii cont de comentarii, asa ca am zis ce cred.

Andrei C. said...

Poi si acuma daca dai click se fac mai mari :)Ma gandesc si eu, am uit la statistici si vad ca oamenii au monitoare mari.

Related Posts with Thumbnails