13 August 2013

Plaja Modern

Alt intermezzo cu gust de mare - că editatul nu s-a terminat. Anul acesta ne-am făcut veacul în general pe plaja Modern - un loc necunoscut mie până acum.
Plaja Modern

În parte pentru că este foarte aproape de Ibis şi de centrul Constanţei, în parte pentru lipsa de fiţe. Am fost şi la Mamaia dar nu aveam fiţele la noi. 


Diferenţele există şi sunt cam aşa: La Constanţa vine clasa muncitoare (şi cea nemuncitoare dar crăpătoare de seminţe) - în general corpuri obosite de muncă şi viaţă dar nu neapărat şi de pudoare aşa că trebuie să ai grijă în ce direcţie de uiţi ca să nu rămâi marcat. Muzica e un pic cam tare, depinde unde te aşezi. Nu am înţeles de unde e moda asta cu muzica pe plajă, în fine. Muzica e de genul Conectorului care mă bagă în dragostea lui sau ceva asemănător. Şezlongul e în sezon 15 lei, apa e cam murdară, la fel şi plaja. Băile no comment, dar dacă stai la Ibis faci nişte cardio până sus pe scări şi e ok. Preferabil să nu ai chestii valoroase cu tine, nu de alta dar ai mereu impresia că s-ar putea să te desparţi de ele - unilateral.

Bonus: Kaptan Baba şi mai nou descoperitul Nikos sunt la o aruncătură de băţ (dacă arunci foarte tare).
Plaja Modern

La Mamaia...primul lucru e traficul. Dacă vii din Bucureşti şi ţi-e teamă că se gripează claxonul de la inactivitate poţi să mergi. La fel dacă îţi lipseşte anxietatea căutării unui loc de parcare. După ce ai rezolvat, cauţi şezlong, dar s-ar putea să nu găseşti. Fiecare cârciumă şi-a delimitat plaja şi nu mai merge cu cearşaf, trebe să stai la baldachin/şezlong. Dacă ai găsit, cârciuma are invariabil nişte muzică trance sau mai pe româneşte "de pastilaţi". Neoficial (şi nu voi recunoaşte vreodată că am zis-o) prefer radio în loc de prostia aia care-mi lichefiază încet creierul. Fauna e cea din cluburile bucureştene (cred eu, n-am de unde să ştiu), piciorul e slab şi fin, iPhone-ul e alb, ştiţi voi. Fromos la ochi, ce să zic. În apă nu mi s-a părut mult mai curat (dat fiind că sunt câteva mii de fiinţe transpirate şi date cu ulei care intră în ea) însă ca bonus ai jet ski-urile de închiriat către decerebraţi care nu ştiu să le conducă (era o tanti nedumerită unde trebuie să se întoarcă cu jucăria aşa că a luat-o de-a dreptul printre oameni). 

Bonus: seara ies carele alegorice de la cluburi pe stradă - cel de la Bellagio e mândria. Ca să înţelegeţi, e vorba de o platformă etajată cu femei în diverse stadii de dezbrăcare. Efectul e că circulaţia pe cele 6 benzi se blochează.
Plaja Modern

Plaja Modern

Plaja Modern
Data viitoare vă povestesc despre All Inclusive la mare la noi. Şoc! Dezvăluiri fierbinţi! Până atunci...luaţi de aici o dubă pictată creativ, parcată permanent se pare lângă Irish Pub în Constanţa. Apropo, supa crema de ciuperci e faină tare.

WHAT
Plaja Modern
THE

Plaja Modern
FUCK???
Plaja Modern

2 comments:

Vlad said...

Se zice ca in viata trebuie sa le incerci pe toate... :)
Eu cred ca de foarte multe... chiar nu ai nevoie.

Alexandra said...

:)))) duba de la final e de-a dreptul epica!

Anyway, nu-mi vine sa cred cum arata plaja asta vara!!! Eu cand mi-am dus veacul primavara trecuta la Ibis si am pozat pe acolo, cladirile de pe plaja aratau oribil, total paraginite. Sunt maxim de socata! :)

Related Posts with Thumbnails