15 January 2008

Prin Poli

Iar a fost ceaţă şi iar e acoperit totul de chiciură aşa că atunci când am ieşit din casă am luat şi aparatul cu mine. Mai precis, vineri şi duminică am fost prin Poli cu treburi legate de şcoală. Vineri a fost cam închisă vremea însă duminică a fost excelentă. Un cadru de vineri din faţa bisericii de la rectorat.
Idei pe margine: Nu înţeleg exact de ce e aceeaşi reclamă ca astă vară. Trecând peste faptul că e anost, din punctul meu de vedere de client, să văd tot timpul acceaşi imagine (puteau să facă o sculptură, era mai durabilă) e şi ciudat că e reclamă de sezon (evident nu de sezonul actual - mie îmi îngheţau mâinile pe aparat şi aia se dă cu rolele semi-îmbrăcată). Poate totuşi e mai bine aşa decât să facă cum fac cei de la Orange cu maimuţoii aia doi albi pe care îi refolosesc la nesfârşit (într-o reclamă mai recentă aia patinează 30 de secunde pe ecran şi la sfârşit sloganul e că discuţiile „alunecă” uşor. WTF? Cine a aprobat mizeria aia? Ca şi în cazul marmotei de la Milka, începând de la a doua reclamă din serie a fost downhill. Asta bineînţeles din punctul meu de vedere.)
Restul imaginilor de duminică: copaci, biblioteca, şi cărarea dinspre Regie spre Rectorat.



1 comment:

. said...

it sa dea zapada de pe carari la o parte, sau ceva material antiderapant, cel putin nu la mecanica. nu face obiectul administrativului ;))

faine fotografii! bafta in sesiune!

Related Posts with Thumbnails