09 April 2008

La Jassy

Cum spuneam data trecută, am petrecut ceva timp la Jassy. Deşi am mai fost de destule ori acolo, asta a fost prima dată când am ajuns cu maşina prin cartiere cum ar fi Păcurari sau Tătăraşi. Până acum am avut mereu impresia, greşită se pare, că Iaşiul este un oraş mic.

Singurul lucru despre care pot să povestesc este starea drumurilor. Iaşiul are cu siguranţă cele mai proaste străzi pe care le-am văzut în ultimii ani. De fapt cred edilii pot să-şi ofere liniştiţi o plăcuţă gravată reprezentând un premiu fictiv pentru excelenţă în disperarea şoferilor. Exemple ar fi giratoriul de lângă Podul de Piatră care arată de parcă ar fi fost bombardat sau strada Silvestru de-a lungul căreia au aterizat probabil restul bombelor destinate giratoriului. Ca o curiozitate, giratoriul şi aşa complicat de la Podu’ Roş a devenit de curând un sens giratoriu străpuns de un sens unic, primul pe care l-am văzut până acum (văd că există şi o ştire aici ).

În afară de imaginile din post-ul trecut, am mai scos aparatul pentru încă o ocazie şi anume o rafală de ploaie mai puternică pe Ştefan cel Mare.


No comments:

Related Posts with Thumbnails