16 April 2011

SMAEB 2011

Cumva am ajuns la SMAEB 2011 - o pierdere de vreme, mai ales din cauza traficului până acolo şi a parcării. Ai zice că pe un aeroport ar fi loc de parcare dar nu e chiar aşa.


Expoziţia mi s-a părut mică iar exponatele nu-mi trezesc nici o pasiune - în afară de seria Gelände/Straße de la BMW faţă de care am sentimente ambivalente.

Afară era un băiet care abuza alternativ de un scuter şi de o motocicletă în aplauzele mulţimii. Ah, da, şi 135-ul cu focusul lui manual e un coşmar de folosit pe ţinte în mişcare.

Scopul declarat al vizitei era să găsim ceva decent de cumparat de la expoziţia de biciclete. Cumva preţurile mi s-au părut mai mari decât în anii trecuţi (îmbătrânesc?) - chiar şi Magellanul meu în varianta echipată cu discuri e cam cu 25% la scump.

Pentru 70 de lei şi tu poţi să arăţi lumii că-ţi iubeşti bicicleta.

Oh daaa, cauciucuri cu model floral. Talk about form over function...

Coş de nuiele. Retro. Vintage. Stil de viaţă. Aici e o discuţie mai largă, despre cum să te simţi superior altora folosind un anumit vehicul dar, în funcţie de chef, o voi trata altă dată.

Unii oameni pleacă în vacanţă...

2 comments:

Ishtar said...

Îmi place bicicleta aia roşie cu coşuleţ în faţă,aşa aveam pe timpuri un "Pegas" cu un coşuleţ micuţ...eeeh, ce vremuri minunate :)

Traveling Hawk said...

Pentru ca la restul de vehicule nu ma prea inghesui, am sa aleg ultima fotografie, sperand ca acela ma va duce cat mai departe si de cat mai multe ori :) "Avion, cu motor, du-ma si pe mine-n zbor..."

Related Posts with Thumbnails