24 December 2012

Craciun Merrycit 2

Toate cele bune vă transmit de pe malul Dunării - a bit nippy, I must say, dar altfel plin de lucruri frumoase cum ar fi cârnați făcuți în casă, prăjituri și, dacă ești dispus să cauți un pic prin oraș, un tricolor format din brazi.
Nu e acesta postul de adio pentru 2012, mai trebuie să-mi cumpăr o riglă ca să pot sa trag linia și să fac calculele. Anul trecut am promis că fac o retrospectivă video pentru 2011 și nu m-am învrednicit. Ce reușesc anul acesta...vom vedea.


Roșu!

Am kilometri de film virtual cu drumuri norvegiene, cu trecători din Alpi și, mai nou, cu bicicleta pe Transfăgărășan. Ce lipsește este însă timpul. Abia am terminat pozele din concediul de pe anul acesta și asta doar pentru că nu am mai fost plecat pe nicăieri.

Galben!

Bine, orice scris în perioada asta pe blog este văzut de un număr mic de oameni, cei mai mulți având bigger things to fry. Literalmente - lucruri de dimensiunea unui porc. Nu am de ce să mint, îmi aduc și eu aportul discret la astfel de operațiuni.

Albastru!

Hai, share și like, altfel nu vă crește cozonacul și/sau vă pică greu sarmalele.

7 comments:

Alexandra said...

Craciun Fericit Andrei!
Mersi pentru pozele de acasa... noi n-am ajuns la Galati de data asta..

Andrei C said...

Los nashpetos :)

AlexMD said...

Craciun fericit si tie Andrei! Uite ca "unii" te urmaresc si de foarte departe. Bine, aici "bigger things to fry" inseamna, literalmente, porcusori de Guinea. No thank you, we pass!

Andrei C. said...

Bring one back. Pastrama sa zicem.

AlexMD said...

mai bine aduc reteta pentru porcusori de guinea si te apuci tu de gatit. ca si asa vrei sa iti incerci cuptorul :)

Ana Maria said...

OMG...m-am trezit si eu ca esti din Galati...:))). Iti multumesc pentru pozele de acasa, mai vad si eu cum arata orasul :). Un an nou mai bogat in calatorii si in orice altceva iti doresti !!

Andrei C. said...

Merci, la fel. :)

Related Posts with Thumbnails