27 April 2015

Știu că știți dar a venit primavara

Nu de alta dar îmi expiră pozele dacă nu le pun. A good old explorare de primăvară, în principal în curtea casei cu uimirea caracteristică corporatistului crescut la bloc - dar și un pic de coclauri.
Primavara
Mirarea se referă la transformările caracteristice ale naturii din această perioadă care îți sunt complet necunoscute pentru că ai crescut la beton. Știi că se apropie momentul în care plasele de țânțari se umplu de puf de plop dar cam atât.


Primavara
Ah, da, să nu uit, florile înseamnă că urmează gorgoazele - nu sunt perfect sigur că nu e un regionalism de la Galați, sper că înțelegeți despre ce e vorba.
Primavara
Eu personal nu vedeam rostul unor fructe atât de acre dar nah, pe atunci nici berea nu-mi plăcea. Mărturisesc că am încercat de curând și parcă nu au mai fost așa de rele.
Primavara
O chestie de care nu știam - sacul de polen de pe tibia albinei. Se vede clar și în prima poză și în următoarea. Corbicula îi zice!
Primavara
What is this, I can't even...eu știam că sunt doar albine și viespi (bad și very bad). Asta ce e? Orice ar fi, sigur are țep, să stăm deoparte...
Primavara
Ultima înțepătură de viespe a fost acum 25 de ani cred dar mi-o amintesc ca fiind foarte dureroasă. Probabil mă înșel, așa cum e cu amintirile astea vechi...
Primavara
Ah uite ceva care nu are țep. Bun așa, de acesta nu mi-e frică.
Primavara
Printre vietățile stalk-uite se numără și diverse păsări care au stat la poză.
Primavara
Evident că nu le știu numele...
Primavara
Cât despre umblatul pe coclauri...la Nicopole văzut-ai câți în cale mi s-au pus? Ei bine la Nicopole nu mi s-a pus nimeni în calea obiectivului așa că am prins în cadru monumentul...va trebui să ajung la fața locului ca să vă spun despre ce monument e vorba pentru că poza asta e făcută din altă țară - adică de peste Dunăre.
Primavara
Macarale râd în soare...aurii?
Primavara
Din meniu nu putea să lipsească explorarea unor ruine industiale...
Primavara
Mă scuzați dar am ceva birocrație de rezolvat la birou - oricum și pozele s-au terminat. Așadar declar jocurile deschise, primavara a venit!
Primavara

3 comments:

Alexandra said...

Gorgoazeeeeee! :D :D

miscellanea.ro said...

Nu mai bine le lasi sa creasca sa devina si ele corcoduse sau ce-or fi?

Alexandra said...

Acuma le las, ca nu mai sunt maniaca, dar cand eram mica... nu scapa niciuna :D :D

Related Posts with Thumbnails