09 November 2008

Dimineaţa pe Rucăr-Bran

Loc de văzut într-o dimineaţă însorită de octombrie: La ieşirea din Moieciu de Jos, acolo unde începe urcarea, este o curbă cu belvedere unde opresc de obicei când am drum pe acolo (similar cu punctul de panoramă de înainte de Podu Dâmboviţei). Spre vest, după un şir de dealuri, se vede Piatra Craiului.



Un Logan pe ceea ce cred că este drumul spre Şirnea, deşi este posibil să mă înşel. Dacă nu aveam treburi în duminica respectivă sigur coteam la dreapta spre Şirnea să văd de ce se vorbeşte atât de mult de acel loc.

Şi din nou, peisaj de toamnă cu vălătuci de ceaţă.

Ceva mai departe, la următorul punct de panoramă, peisajul e foarte asemănător, numai că lipseşte zidul de piatră din plan îndepărtat.

Avem o ţară tare plictisitoare :).

Ziceam că am fost plecat după un magnet pe care am dat aur, aşa că va urma…

PS: Pentru că cei de la Google au fost binevoitori şi au updatat imaginile dintre Braşov şi Ploieşti, vă pot arăta locul. Deşi imaginile sunt de o calitate îndoielnică tot e mai bine decât ce era înainte. Bucegii, Ciucaşul etc., toate se pot observa ceva mai în detaliu decât până acum. Vizionare placută!

2 comments:

Silviu said...

Frumoasa tara, pacat ca e locuita... La poza 2 ai facut ceva la ceata, nu imi dau seama ce, poate ai umblat la contrast, dar pare un pic nenaturala

Andrei C. said...

Inteleg ce vrei sa zici dar inca am raw-ul la asta si m-am uitat si e la fel...asa era ceata aia, nenaturala...n-am ce-i face...:)

Related Posts with Thumbnails