07 February 2011

Breaking news

Punctul 1
Am ajuns din greşeală la un musical. Bine, nu unul adevărat cu oameni (where the performers will periodically dance about and burst into song) că probabil mi-ar fi fost fatal. Am văzut echivalentul din lumea Disney în forma numită Tangled. Probabil aş fi mai enervat că am ajuns fără voia mea la un musical dacă nu ar fi fost aşa distractiv.

Punctul 2
Spionii mei fideli (mmm, ca şi concept, poate fi un spion fidel?) mi-au făcut rost de moneda de 50 de bani cu Aurel Vlaicu – ediţie comemorativă. Mă rog, nu-s aşa de rare, cică sunt 1 milion în circulaţie doar că până acum nu am văzut eu una - aşa că m-am apucat să o pozez.



Chiar şi cu obiectivul întors...


Punctul 3
Oarecum legat de punctul de mai sus, am constatat că sunt paralel cu fotografia de produs dar şi că s-ar putea să nu-mi pese de acest fapt. O să ştiu mai multe odată ce mai încerc din nou să trag în poza cea mai nouă jucărie. Indiciu: Are 15 petale şi a fost fabricată în Republica Democrată Germană.

Punctul 4
Mi-am luat revanşa (aşa cum promiteam data trecută): în week-end am ieşit din oraş aşa că o să urmeze şi ceva relatări. Indiciu: Transfăgărăşan 2011!

No comments:

Related Posts with Thumbnails