10 June 2011

Drumroll...

Motto: "Planul e făcut, sunt gata să-l execut"

Mă rog, planul e făcut de jumătate de an. Dar cum un plan care nu poate fi schimbat e un plan prost, acum sunt pe cale să execut versiunea 2.0 a planului care a luat fiinţă în primele ore ale anului 2011. După multe incidente, combinaţii şi mişculaţii diverse corpuri cereşti s-au aliniat şi astfel sunt gata de plecare într-un fel de concediu. De fapt nu-mi place cuvântul, prefer "aventură". Nu vă fie frică, nu mă duc să mă regăsesc sufleteşte o lună în India, nu. Mie îmi place în Schengen. La ora la care se publică acest articol, ar trebui să fiu trecut de check-in, primul dintre multele.


Mulţumesc pe această cale sponsorilor mei, "Paul Distribution" SRL - echipament foto de cea mai înaltă calitate, "Adriana Impex" SRL - conexiune la Internet în străinătate şi nu în ultimul rând "Chez Alex&Crini" ASA - pachete turistice cu cazare şi ghid inclus. Celorlalţi le mulţumesc pentru susţinere, voie bună şi încurajări, la fel de importante.

Destinaţia ziceţi? :) Ei, nu aşa brusc. Până nu mă văd acolo, chiar acolo, cu picioarele pe bucata aia de pământ prefer să nu vând pielea ursului din pădure. Totuşi o să fac un experiment. Dată fiind tiehnolojia din ziua de azi, peripeţiile-mi vor putea fi urmarite mai mult sau mai puţin live (funcţie de acoperire GSM dar mai ales de chef) pe feisbuc (că nu mă apuc să scriu câte un post aici pentru fiecare prostie). Dacă totul merge bine, update-urile vor putea fi văzute cam pe...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------aici ->

Simţiţi-vă liberi să daţi like, share şi ce mai vreţi voi pe aici sau pe acolo. Există nenumărate avantaje dacă faceţi asta, în primul rând vă veţi putea satisface o nevoie primordială, aceea de a vă da cu părerea  (un manuscris descoperit recent a dezvăluit că Descartes ar fi spus de fapt "Commento ergo sum" - nu cogito - dar un asistent al său a scris greşit). Nu încercaţi să reprimaţi această nevoie naturală, cele mai recente studii au arătat că poate fi extrem de dăunător pentru sănătate. Un alt avantaj este că veţi fi primii care veţi afla ce nu merge bine şi, în funcţie de gravitatea situaţiei, posibil să învăţaţi şi noi înjurături. Veţi avea de asemenea posibilitatea de a câştiga un internet precum şi certitudinea că feliile unse cu unt scăpate din mână vor cădea mereu cu faţa în sus. Desigur, în caz că nu, opusul va fi adevărat - o să ajungeţi mereu în staţie când tocmai a plecat metroul/autobuzul.  Merită să riscaţi? Eu zic că nu. Am menţionat că e gratis? În plus, am încheiat un acord cu feisbuc, la fiecare 100 de like-uri primesc 5 litri de lichid de parbriz de vară din ăla bun, cu teflon. Haideţi că a venit vara, muştele-s în floare!

Acestea fiind spuse, "Ura" şi la gară! Mă rog, la aeroport. Nu de alta dar am o întâlnire de onorat, luni după-amiază, la o anumită intersecţie.

3 comments:

Vlad said...

:)) esti din ce in ce mai acid, mai sarcastic, mai tepos, muuult mai selectiv. iti dau aici pe blog LIKE :)

ps: daca nu am cont facebook? serios, chiar nu am. ce fac?
stiu:
1. nu am cont, nu exist;
2. e ca si cand as sta intr-o grota, izolat de miliardele de prieteni;
3. inseamna ca-s freak, ca nu-s cool, ca sunt sociopat?

ps2: daca primesti prea multe bidoane, imi dai mie 1/2 din bidon? o sa-l diluez cu apa, sa-l fac plin, dar vreau sa-si pastreze culoarea... galbena, verde, albastra. verde imi place cel mai mult :)

Andrei C. said...

Cred ca e din cauza ca nu mai am rabdare si nici energie sa tolerez toate toanele. In curand fac si concurs cu premii constand in sarcasm personalizat. Numai daca dati like. Like-ul e noua moneda.

Ah da si tre sa lucrez la a-mi implica cititorii. Parerea ta conteaza buahahahaha. Traiesc pt parerea ta, imi lumineaza ziua. Spune-ti parerea. Acum. Iti vreau parerea. Implica-te. Nu existi daca nu ai o parere. Intra in comunitate! Acum. Apasa!

Glumesc dragii mei. Voi ce faceti azi? Cum va petreceti week-end-ul prelungit? O parere despre vreme?

Acuma serios. Eu inteleg ca de la un nivel incolo trebuie sa joci pentru mase, sa se simta ei bine ca vin pe site ca sa-ti mearga afacerea (ca acolo se ajunge - mai vinzi un tricou, mai pune cineva un banner si tre sa lauzi produse) si atunci nu-ti permiti decat sa-i faci sa se simta warm and fuzzy, scrii numai despre lucruri frumoase, pozitive. Nu sunt acolo.

Adu-mi aminte daca voi ajunge asa ca am scris asta, desigur daca nu voi sterge intre timp ha ha. Ah da, sa nu uit, mor de ciuda ca nu m-a sponsorizat nimeni in calatoria asta, de asta sunt asa bitter de fapt.

Feisbuc: Ti-as zice eu pentru ce e feisbuc da mi-e teama ca poate fi folosit impotriva mea mqi tarziu asa ca ma abtin.

Lichid parbriz: Io nu umblu decat cu din ala roz. Vedem cate s-or strange. Cand nu mai am loc in balcon incep sa impart.

Of iar am divagat. Ma asteapta avionul. Sa fiti iubiti.

Andreea said...

Andrei, sa le ceri lichid de parbriz pentru minus grade, o sa te ciocnesti cu muste inghetate.

Related Posts with Thumbnails