31 October 2012

Biutiful

Miscellanea, latura mondenă. Nu, nu m-am apucat de review-uri de localuri, doar s-a întâmplat să ies în oraş cu aparatul la mine. De când n-am mai fost prin centrul vechi s-au schimbat lucruri maică. Nu, aglomeraţia e aceeaşi. Mă refer la faptul că au mai apărut cârciumi. Unele din ele sunt chiar Biutiful.
De fapt eu n-am fost niciodată stâlp prin astfel de stabilimente aşa că e posibil să existe de ceva vreme doar să nu fi dat eu de el.

Am avut cu mine aparatul cu 30-ul pe el şi a fost un moment numai bun să-mi aduc aminte de ce îl urăsc atât de tare. N-ar fi o problemă că ratează focusul dacă nu ar minţi ca un nesimţit că a găsit focus-ul.
Ce-i drept, nu sunt perfect şcolit în ale DSLR-urilor, eu ştiu că algoritmul de focusare e pe aparat şi că obiectivul doar execută comenzile pe care i le transmite aparatul, aparatul fiind cel ce decide (greşit) că s-a găsit focusul. Şi totuşi, cu alte obiective nu se întâmpla asta şi în general folclorul fotografic spune că obiectivul e de vină.
Îmi trebuie din nou o zi însorită să-mi aduc aminte de ce nu îl arunc la okazii.
Revenind la local, face parte din noul trend de fancy-pansy cu tematică aşa un pic neclară (nu m-am lămurit ce e cu capul de elan galben) dar în care lumea vine să fie văzută (adică nu chiar ca la Curtea Berarilor să bea bere direct de la robinet).
Localul e sub umbrela Ursus aşa că nu prea poţi bea altceva acolo. Mmmm, Franziskaner. Da, nu e cazul, nu e berărie. În schimb au un burrito bun.
Aşa...gata cu mondenităţuri inutile. Data viitoare, nişte jazz şi avioane...

5 comments:

Vlad said...

paharul... gol?
de ce???
de ceeeeeeeeeee????? :OOOO

Andrei C. said...

De apă. ;)

Alexandra said...

Baaai, lasa jazzul si alte avioane din astea si baga Kaiserlich und Königlich!!!

Andrei C. said...

Sunt progrmaate toate :)

Alexandra said...

Eh, ziceam si eu asa... :)

Related Posts with Thumbnails