07 November 2012

Jazz şi avioane

O combinaţie inedită aş zice. Un eveniment menit să ajute la strângerea de fonduri pentru Muzeul Aviaţiei ţinut - unde altundeva? - la Muzeul Aviaţiei. Dat fiind anotimpul scârnav care face ca soarele să apună după-amiaza, am avut ocazia să vedem exponatele noaptea.
Seara a început cu o vizitare nocturnă a muzeului. Am revăzut cu drag exponatele văzute acum trei ani (wow, au trecut deja 3 ani...) şi, să fiu sincer, am observat detalii care prima oară îmi scăpaseră...de exemplu, insignele pentru ore se zbor.
De fapt, muzeul are potenţial mult mai mare. E drept că mare parte din potenţial stă în exponatele care par semi-abandonate.
Şi parcă nu erau caricaturile data trecută...
Din ce am putut observa, exponatele şi-au schimbat locul, sunt mult mai grupate lângă hangar. Mă întreb ce a mai rămas mai în spate. Să fie doar Tatrele alea triste cu cauciucurile dezumflate?
Alegerea obiectivului a fost una...mediocră. Mă refer la obiectivul meu de pe cameră. 18-55-ul abia abia făcea faţă, atât la interior cât şi la exterior. Dat fiind că mergeam la o serată artistică era nepotrivit să car trepiedul după mine.

Programul artistic a fost asigurat de cei de la Soul Serenade.
Noi am prins loc cam în faţă, de unde şi încadrarea trupei. Dar aveam vedere la sala de comandă...
La sfârşitul serii s-a lăsat şi cu o tombolă la care s-au câştigat unele chestii. În curând ar trebui să pot să arăt pe aici şi ce (weather permitting).

M-aş cam întoarce la muzeul pentru o vizită pe îndelete (da, ştiu, am mai zis asta acum trei ani şi tot nu am făcut-o...).

2 comments:

Alexandra said...

Ahaaaa, deci castigati ceva norocosule!!! :)

PS. verificarile astea cu cifre si litere ca sa demonstrez ca nu sunt robot sunt de-a dreptul meschine. Acuma am dat refresh de 2 ori!! Vezi ca spamurile are grija blogger sa nu ti le publice.

Andrei C. said...

Da, nici eu nu sunt in stare sa le citesc. O sa incer sa le scot.

Related Posts with Thumbnails