26 September 2013

Anti-Milan

Viaţa are acel foarte simpatic mod de a-ţi demonstra că mereu se poate mai rău. Bine, in the scheme of things, unii ar putea spune că mă plâng degeaba, mereu sunt alţii care au probleme mai mari, obiectiv vorbind. În fine, long story short, cineva, undeva, m-a auzit cât de mult îmi place să fac naveta la Milano. Şi s-a gândit să-mi dea o mică lecţie astfel încât acum umblu (figurativ vorbind) după o viză pentru o ţară unde...well...nu prea te duci ca turist. În fine, vedem săptămâna viitoare ce şi cum. Nu vă zic nimic, fără autografe, vă rog.
Milan
Să ne aducem aminte cum era la Milano...creativ? Desigur, întotdeauna. Imaginea de mai sus e luată cu spatele la Duomo, în miezul centrului. Mi s-a părut foarte reprezentativă - cumva am avut mereu impresia asta că oamenii de acolo nu vor să trăiască acolo. Într-un fel, şi cred că am mai zis-o, îmi aminteşte de Bucureşti.

Milan
Cred că o să duc lipsa graffitti-urilor. But then again, I will not. Cum funcţionează? Oamenii aştia ies din casă cu spray-ul de vopsea şi-şi zic "azi mâzgâlesc ceva"? Să ne înţelegem, majoritatea sunt  fix asta, mâzgâleli fără noimă, semnături etc.
Milan
Apropo de asta, i-am văzut pe cei de la "Arabia pământ românesc" cum împărţeau fluturaşe la Ziua Tricolorului. Am zis că-i întreb dacă ei sunt cei care murdăresc prin toată ţară dar nu cred că ar fi înţeles la ce mă refer.
Milan
În fine, fiecare cu priorităţile lui. Unii-s cu vopseaua, alţii cu ext-...ahem, vreau să zic naţionalismul. Cel puţin asta cu vopseaua se vede că e populară. Nu ştiu cum au reuşit la noi să menţină metrourile alea noi curate. Cred că le păzesc toată noaptea.
Milan
Acolo unde o să merg eu cred că se taie mâna pentru treaba de mai sus. Poate nu e o idee chiar atât de rea, cine ştie. Băi şi am zis că-mi fac autocolante cu Miscellanea şi pe pun peste tot şi n-am făcut-o. Mare păcat. Nu s-o uni ţinutul de peste Prut cu noi dar nişte trafic n-ar strica. Like şi share, desigur.
Milan
Anywho - am failat mizerabil la încercarea de a pune toate posturile cu mare cât a fost vară aşa că o să încerc să continui de acum încolo. Nu de alta dar nu ştiu dacă au blogger pe acolo...

1 comment:

MD said...

Da, chiar sunt pazite garniturile noi de metrou, de aceea nu au "opere de arta" desenate pe ele.

Related Posts with Thumbnails