30 April 2010

Prima evadare

LATER EDIT: Am evadat cu succes în ciuda noroiului. Rezultatele evadării sunt aici si nişte poze sunt aici. Au fost cam 500 de abandonuri.

Că tot veni vorba de două roţi, a sosit vremea să-mi măsor puterile biciclistice cu copii si seniori şi să fiu umilit de aceştia. Prima Evadare este ocazia perfectă pentru aşa ceva. Traseul are 55 de kilometri şi traversează rămăşiţe din Codrii Vlăsiei, sate şi nu în ultimul rând Şoseaua de Centură - sub oblăduirea Poliţiei Rutiere. Se porneşte de la Academia de Poliţie din Băneasa (acolo unde de vreo săptămână e o bicicletă albă) şi se termină la o bază de agrement de pe malul lacului Snagov. În linie dreaptă sunt 24 de kilometri însă traseul e destul de întortocheat.

În momentul de faţă sunt 600+ înscrişi (35 de lei taxa de înscriere). Veniţi cât mai mulţi, e ca o plimbare prin parc (un parc foarte mare şi noroios) dar veniţi numai dacă sunteţi începători în ale biciclitului, ca să am şi eu pe cine depăşi.

Altfel, s-auzim de bine. VIN DIN STÂNGAAAAAAA!!!

3 comments:

Unknown said...

Si? Cum a fost ''the great escape''?

Andrei C said...

E duminica viitoare. Inca ma antrenez. :P Vine acuma si povestea din weekend...e cu pajisti, capite si creste inzapezite - in general peisaje elvetiene (cel putin asa am auzit).

Unknown said...

Scuzele mele,nu am fost atent...si nu e 'marea ' ci 'prima' :)
Succesuri!

Related Posts with Thumbnails