27 October 2010

D-aia n-are ursu' coadă

Autobuzul cu care merg dimineaţa la muncă trebuie să treacă printr-un sens giratoriu şi să iasă pe prima ieşire la dreapta. Ca să intre pe banda rezervată lui (da, are bandă şi nimeni nu se bagă pe acolo chiar dacă e ambuteiaj) trebuie să facă un viraj foarte larg blocând toată intersecţia. Plecând de la stop în acelaşi timp cu restul maşinilor ori ar intra peste ele, ori nu ar putea sa ia virajul. Şi totuşi, în fiecare dimineaţă, ia virajul ok pentru că pleacă mai devreme de la stop. La început am crezut că e un truc învăţat de şoferi ca să scape mai uşor însă azi dimineaţă am văzut că de fapt are un semafor special al lui care îi dă voie să plece mai devreme cu câteva secunde.

Aş avea o părere şi mai bună despre acest detaliu dacă nu aş călători la clasa sardine şi dacă nu aş prinde în fiecare zi un semafor de vreo 3-4 ori.

3 comments:

Alexandra said...

Zise el si trantise la final poza de ivartit cutitul in rana cat mai adanc posibil! :)))
Mama ce te invidiez la faza asta :P Eu numai mici turnuri eiffel si champs elysees visez noaptea :))

Anyway, super tare faza cu semaforul, dar trist ca si acolo ai parte de aceeasi experienta a sardinelor si cozilor interminabile in trafic.. :(

Andrei C said...

"Zise el si tranti" :P

Nu-i asa glamuros cum pare, ma plimb intre serviciu si casa. Peste vreo doua sapt mi-am gasit casa la 70 de metri de serviciu deci imagineaza-ti cat Paris o sa vad.

Alexandra said...

Eu as fi fericita si asa. Hai ca doar nu te duci la munca de la 7 la 23... speeer...

Related Posts with Thumbnails