31 December 2010

Retrospectiva 2010

În teorie nu-i bine să te prindă Anul Nou cu poze needitate şi articole nepublicate. În practică e un pic diferit, depinde de situaţie. În cazul de faţă am lăsat un pic pentru anul viitor, nu de alta dar am fost tras în cărămidă în mod sistematic (şi în formă agravată aş putea adăuga) în ceea ce priveşte unele deplasări. Astfel am material nou din părţi pentru că n-am fost pe nicăieri. Vinovaţii se ştiu şi vor fi aspru pedepsiţi, de exemplu unora o să le mănânc ciocolata lăsată în custodia mea.

De fapt, de ce să nu recunosc, am fost la o tură scurtă până la Dunavăţu de Jos. Vremea a fost infectă dar în schimb foarte foarte rece ceea ce a dus la 0 cadre trase. Raportez cu această ocazie că drumul Tulcea – Dunavăţul de Jos este în întregime refăcut (şi pe alocuri chiar făcut pentru prima oară pentru că înainte de la Murighiol la Dunavăţu te descurcai cum puteai). Raportez de asemenea că am dat peste nişte locuri interesante pe lângă Isaccea.

Totuşi cu ocazia aia, mi-am găsit coloană sonoră. Pe acolo prin nordul Dobrogei în afară de reţele GSM străine (roaming la mine în ţară, yay!) se prind şi posturi de radio străine. Pe unul dintre acestea rula şlagărul în cauză (care ar fi rămas necunoscut mie dacă nu exista Shazam). Google Translate mi-a explicat în mare ce vrea duduia (în general nimic material, doar să nu-ţi fie frică şi să vii mai aproape) dar făcând abstracţie de asta, Ne boysya („Fără frică” - traducerea şi adaptarea redacţiei) pare a fi un slogan bun pentru 2011, că tot adăugăm la kilometraj peste câteva ore.

Acestea fiind spuse, vă las cu o selecţie de imagini de anul asta de pe unde am hălăduit – în general chestii care au fost scoase la montaj dar cu valoare sentimentală. Cu mulţumiri participanţilor pentru unele dintre imagini dar mai ales pentru companie.

6 comments:

Traveling Hawk said...

Mi-a placut mult filmuletul! Mai ales poza cu ghiocelul sau, mai bine zis, despre ghiocel! Melodia pe care ai capturat-o a acompaniat foarte bine continutul, mai ales ca, umbland pe drumuri mai putin catolice, indemnul "nu-ti fie frica, baiete!" se potriveste:)

La multi ani, 2011! Sa ne aduca tuturor mai multe calatorii, chiar daca aproape. Nu conteaza, afara din casa sa fie!

Alexandra said...

Nuuu... nu ne manca ciocolata!!! Eh, de fapt e a lui Cristi... poti s-o mananci :)))
Da nu te-am tras in caramida buei!! :))) Mie mi-o fo rau si o fo si vreme rea..

Anyway, misto tare montajul!
Si hai, cand imi zici si mie ce planuri ai pt 2011? :P

Andrei C. said...

Clar ca nu zic nimic, pana nu se materializeaza ceva. Oricum planurile tocmai au suferit un setback major dar recuperez eu cumva.

Unknown said...

Sa-ti fie de bine (de la plimbari) si la mult mai multe in viitor!

Ps:am fost printre primii care au probat noul drum spre Pensiunea Califar,imediat dupe blonda de la cotro' dar am uitat sa dau sfoara in tara...

VertAnge said...

Abia astept sa ne povestesti ce ai gasit interesant pe langa Isaccea. Ca sa am ce vizita data viitoare cand merg la Dunavat. :)
Un An Nou fericit si plin de calatorii!

Andrei C. said...

Eh nu-i vorba de nimic fantastic, doar niste lucruri pe care nu le observasem pana atunci.

Related Posts with Thumbnails