16 July 2012

Căldură mare, monşer!

Normal că e cald, doar e vară. Şi la fel de normal e să nu stai lângă un calculator care face căldură pentru a edita nişte imagini în loc să...ştiu eu?...mergi la mall. Nu de alta dar au aer condiţionat. Am şi eu aer condiţionat dar doar la maşină (aveam la un moment dat ideea să conectez un furtun de la AC-ul maşinii până în casă şi să las maşina mergând - 6 lei pe oră, rezonabil nu? Numai că seamănă prea mult cu ceva ce ar prezenta la Darwin Awards).

Divaghez, cel mai probabil de la căldură. Am apucat în sfârşit să încep să editez mormanul de RAW-uri care s-au adunat în ultima vreme - da, m-am mai urnit din casă cu aparatul după mine. Click-click, dar nu se developează sigure. Totuşi săptămâna asta cel mai probabil o să pot să arăt diverse aspecte din Bratislava. Sau cine ştie... 

 Mă enervează că toată lumea e plecată prin vacanţe (până şi ăia de la radio) - din diverse motive. 1 - pentru că nu sunt şi eu plecat în vacanţă şi va mai trece o bună bucată de vreme până va fi cazul de aşa ceva şi 2 - pentru că oraşul e mult mai liber decât de obicei ceea ce îmi dă o iluzie de acceptabilitate când de fapt nu ar trebui să fie aşa. Şi, revenind la vacanţe, nici măcar nu mă refer la extravaganţele gen traversarea Americilor sau traversarea Spaniei. La alea prefer să nu mă gândesc. Deloc, pentru că nu e bine. 

N-am mai citit nimic, dar nimic-nimic. E un fel de hibernare care nu s-a terminat încă. "Am hibernat ca ursu' toată iarnaaaa..." - la naiba că iar mi-a intrat în cap melodia lu' conector. Şi mai e şi ăla cu hidrogenu' şi-oxigenu' în chimie. Bine, eu mult timp am crezut că cei doi sunt una şi aceeaşi persoană. 

Între timp planific totuşi ceva vacanţă şi dat fiind faptul că văd prin diverse locuri idei asemănătoare care vor fi puse în practică înainte mea, I will have to awesomefy mine. Am deja câteva idei. Până vine aia mare...mai vin diverse chestii mai mici. Trebuie verificat de exemplu ce mai fac vecinii de peste gârlă că nu am mai fost de 2 ani. Să-i dăm bătaie totuşi, a trecut jumătate de vară. Anul trecut pe vremea asta...mă rog, mai bine nu facem comparaţii. Hei-rup, începe săptâmâna nouă. 

Şi cum eu nu am o gaşcă în spate care să strige "Rapenon!" mă voi băga la somn. Eu vara dorm, dar aşa...prost. Deh, căldură mare.

3 comments:

Andreea said...

Noi ţi-am spus ca ne putem întâlni oricând pe traseu. Găsim nişte couchsurferi interesanţi pentru tine.

Ioana said...

Bai, mi-e lene sa calatoresc! As zace in iarba verde, intr-un hamac... :)

Andrei C. said...

Nu mai intoarce si tu cutitul in rana...

Related Posts with Thumbnails