26 May 2011

Sindromul Caracal

Contrar părerii probabil generale, cadrul de mai jos nu prezintă un peisaj din Caracal , România ci din Madrid, Spania. Au făcut un drum nou, dintr-un anumit motiv nu s-au putut scoate/muta mai la o parte stâlpii, în consecinţă i-au lăsat aşa, în drum. Asta chiar dacă alături sunt alţi stâlpi pe care ar fi putut fi transplantate firele de pe cele vechi.

Mă rog, de fapt soluţia e îngroparea firelor, nu păstrarea lor pe sus - un coleg polonez venit în Bucureşti l-a poreclit oraşul lui Spiderman, era continuu fascinat de colacii de cable de pe stâlpi şi-i poza de fiecare dată când vedea un ghem de o dimensiune mai mare. Revenind la ce fac spaniolii, un lucru e de apreciat şi anume că drumul nu e deschis circulaţiei, ca să nu apară probleme de genul "Nu ştiu dom'le, eu mergeam liniştit pe stradă şi mi-a sărit un stâlp în faţă!".

Pe această cale îmi cer scuze cititorilor mei din Caracal - m-am folosit de stereotipul cu Caracal fără să-l fi verificat în prealabil. Totuşi, diverse indicii (ăsta, ăsta, ăsta şi cu ăsta) mă duc cu gândul la faptul că sindromul Caracal s-ar putea să existe...

5 comments:

Dumitrel Marius said...

Tot Caracalul e cel mai tare :))). Sunt criminale pozele

Andrei C. said...

Eh, n-am cum sa fiu sigur ca alea sunt din caracal...e asa, folclor urban...

Aura Matei said...

da, geniale pozele alea!!

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

Tocmai ai distrus un mit. Asta e dovada ca pozele alea din "Caracal" puteau fi facute oriunde in lume :-)

Related Posts with Thumbnails